• Ota Yhteyttä: Ville Paukkunen 0400 151 316, ville(at)huoltoliikepaukkunen.fi

  • Jussi Paukkunen 0400 362484, jussi(at)huoltoliikepaukkunen.fi

Pesuaineet Ammattilaisille

Toimitamme pesuaineita ammattikäyttöön, kauttamme saat kaikkiin tarpeisiin sopivat pesuaineet.

  • Astianpesuaine
  • Huuhteluaine
  • Desifiointiaineet
  • Yleispesuaine
  • Vesiliukoinen rasvanpoisto
  • Kahvilaitteiden pesuaineet

Kysy myös muista pesuaineista.

Thunder

Vesipohjainen, tehokas keittiöiden rasvanpoistoaine. Ilmastointi- ja tuuletuskuvut, rasvasuodattimet, hormit, rasvakeittimet yms. puhdistuvat tehokkaasti Thunderia käyttäen. Hajuton aine on miellyttävä ja turvallinen käyttää. Siivouksessa aine sopii erityisesti rasvaisille pinnoille, kuten keittiön seinät ja lattia. Pinttynyt lika irtoaa helposti suihkuttamalla pesuaineliuosta käsisumuttimella puhdistettavalle pinnalle ja pyyhkimällä.

CC-Tripla

CC-Tripla on viileässä vedessä toimiva huuhtelukirkaste, jo- ka sopii kaikkiin automaattisella annostelulaitteella varustettui- hin astianpesukoneisiin. Aine on kehitetty erityisesti laitteisiin, joissa ei ole boileria, mutta sopii hyvin myös muihin koneisiin, erityisesti jos huuhteluveden lämpötilassa on ongelmia.

CC-Autoset

CC-AUTOSET on useimpiin vesiolosuhteisiin sopiva tehokas nestemäinen koneastianpesuaine. Tuote sopii kaikkiin automaattisilla annostelijoilla varustettuihin astianpesukoneisiin. Tuote irrottaa tärkkelys-, proteiini- ja rasvalikaa tehokkaasti pienelläkin annostuksella vesiolosuhteista ja tiskistä riippuen 0,7 – 1,5 g / l, pesulämpötila n. 55oC .. +65oC. • Riittoisa, voimakas
Ei suositella alumiiniastioille.

CC-Ecoteho

Erittäin voimakas puhdistusaine kohtei- siin, joissa aineelta vaaditaan paljon. Aine on kehitetty mahdollisimman monipuoli- seksi ja tehokkaaksi puhdistajaksi, joka sopii useimpien ammattipuhdistuksessa kohdattavien kohteiden puhdistamiseen käsi- tai konetyömenetelmillä.

CC-depro

Alkoholipohjainen, täysin haihtuva, jäämiä jättämätön turvallinen puhdistus- ja desinfiointiaine elintarvikekoneiden ja säilytystilojen puhdistamiseen.
Aine soveltuu erinomaisesti elintarviketeollisuuslaitteiden puhdistamiseen ennen taukoja, työpöytien nopeaan pintadesinfiointiin, säilytystilojen puhdistamiseen, sosiaalitiloihin, jalkineiden puhdistamiseen yms. kohteisiin, missä tarvitaan nopeasti haihtuvaa, materiaaliystävällistä desinfiointiainetta. Tuote so- veltuu käytettäväksi kaikilla elintarviketeollisuudessa käytettä- villä materiaaleilla.